top of page
  • Yazarın fotoğrafıHakan Sönmezöz - Kamp Direktörü

BE Camp'in Yaz Kampları Çözüm Ortağı olan Friends Kampları'nın 2021 Yaz Dönemi Takvimi Açıklandı

Friends Kampları'nın 2021 yaz döneminde BE Camp'te gerçekleştireceği kampların tarihleri ve ücretleri açıklandı. Kayıtlar 1 Ocak 2021'de başlıyor.

2021 yaz döneminde tam 10 farklı kamp 9 - 17 yaş grubu kampçıları bekliyor. 25 yıllık Friends Kampları deneyimi ile gerçekleşecek kamplara sınırlı sayıda başvuru kabul ediliyor. Kamplar, Temmuz ve Ağustos aylarında BE Camp'te gerçekleşiyor.

Uzun ve yorucu pandemi süreci sonrası harika bir yaz kampı sizleri bekliyor. Yeni arkadaşlar, ter temiz bir hava, bolca eğlence, sınırsız macera, unutulmaz anılar ve daha fazlası...

Bu yaz eğlencenin tadına varmak, üzerinizdeki stresi atıp rahatlamak, spor yapmak, güneşe doymak, keyifle yüzmek, kahkahalarla atmak, yıldızların altında uyumak, yeni deneyimler yaşamak için tek yapmanız gereken yaşınıza ve ilgi alanınıza uygun kampı seçmek.


Sınırlı sayıda kontenjandan faydalanmak için geç kalmayın!


Friends Kampları kuruluşundan bu yana butik bir anlayışla çalışıyor. Kampın kurucuları ve direktörleri, her kampçı ile tek tek tanışmak ve onları yakından tanımak istiyorlar. Friends Kampları sistemini bu model üzerine inşa ediyor. Bu nedenle her kamp döneminde sınırlı sayıda kampçı kabul ediliyor. Bu yaz pandemi sürecindeki gelişmeler henüz netleşmediği için daha da sınırlı sayıda kampçı kabul edilecek. Bu nedenle bu yaz kampa katılmayı düşünen kampçı adaylarına ve ebeveynlerine hızlı hareket etmelerini öneriyoruz.


311 görüntüleme
bottom of page