top of page
  • Yazarın fotoğrafıHakan Sönmezöz - Kamp Direktörü

BE Camp Kamp Tesisi Sezona Hazır!

2021 yaz döneminde İzmir Urla'da faaliyete geçecek BE Camp Kamp Tesisi'nde inşaat süreci tamamlandı. Tesis açılışa hazır.

Temelleri Friends Kampları'nın kurucuları Hakan ve Tuba Sönmezöz tarafından atılan ve uzun yılların hayali olan çocuk ve gençlik kampı tesisi projesinde finale gelindi. Kamp merkezinde son inşaat faaliyetleri tamamladı ve tesis açılış aşamasına geldi. Sezonun ilk misafirleri Friends Kampları'nın koçları ve genç koç adayları olacak. Kamp ekibi için hazırlanan oryantasyon kampının ardından 9 - 17 yaş grubuna yönelik yaz tatili sürecince devam edecek birer haftalık Friends Yaz Kampları başlayacak.

Tesis kamp faaliyeti gerçekleştirmek isteyen tüm eğitim kurumlarına, çocuk ve gençlik kulüplerine, sivil toplum kuruluşlarına, mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri veren kuruluşlara açık olacak.

Öğrencilerine; Ege'nin harika atmosferinde doğa, deniz, spor, sanat ve kültürel etkinlikler ile dolu unutulmaz bir yaz kampı sunmak isteyen okullar, kurslar, kulüpler, sivil toplum kuruluşları ve markalar BE Camp'te kamp projelerini hayata geçirebilir.


Bahar ve yaz döneminde planladığınız kamplar için takvimde yerinizi almak için +90 850 360 20 30 nolu telefondan tesis yöneticisi Hakan Sönmezöz'e ulaşabilirsiniz.

17 görüntüleme
bottom of page